Przychodnia Medycyny Naturalnej BIOTON

00-561 Warszawa, ul. Mokotowska 14  /plac Zbawiciela/
tel. 22- 628-50-32,  22- 622-17-84,     kom. 668-103-170

przyjmujemy:   pon - pt   w godzinach  9 - 15
w budynku PCK,  lokal 712  (VII piętro)

(do końca listopada 2015 byliśmy przy Polnej 40)

BIOTON Szkolenia Lokalizacja Bioterapeuci

MAREK PRUS  -  bioenergoterapeuta, psychoterapeuta

Z łatwością diagnozuje stan całego organizmu i przekazuje uzdrawiającą energię.
Kiedy zbliża dłonie do chorego narządu odczuwa w nich ciepło. Rozpoczyna wtedy całościowe oddziaływanie na organizm, gdyż niedomaganie jednego organu ma swoje przyczyny w złej pracy innych partii ciała. Przykładem jest tu dna moczanowa, która objawia się bólem stawów, ale jej przyczyną jest słaba praca nerek. Dlatego też Marek podczas zabiegu wzmacnia i harmonizuje energię całego organizmu.
   Najlepsze efekty osiąga w leczeniu dolegliwości kobiecych /choroby kobiece w tym mięśniaki i guzki/, jak również zapobiega bliznowaceniu tkanki po ranach ciętych /bliznowiec/ i po poparzeniach /oparzenia/.  Przyspiesza gojenie trudno gojących się ran, odleżyn oraz ran zespołu stopy cukrzycowej  /rany stóp i podudzi/.
    Likwiduje wzdęcia, zgagi i uporczywe obstrukcje.

Wspomaga leczenie w wielu bardzo różnych schorzeniach fizycznych oraz psychicznych (natręctwa, obsesje).  Stosuje dwie hawajskie techniki psychoterapeutyczne polegające na oczyszczaniu człowieka z negatywnych energii.

Marek jest niezwykle skuteczny, gdy jego wsparcie związane jest z różnymi uzależnieniami. Uzależnienia od Internetu i komputera oraz  uzależnienia od gier internetowych i komputerowych dotyczą tu głównie młodzieży szkolnej i studenckiej. Jego pomoc w tych przypadkach - uzależnienia od sieci - jest bardzo efektywna.

Dorosłym pomaga porzucić uzależnienie od hazardu.

pomiędzy różami

naturoterapia   ·   medycyna holistyczna   ·   bioenergoterapia   ·   bioterapia

w górę